Potrzebne wsparcie dla kadrowiczów!

Proszę Państwa, przedstawiamy część kadry Polski w pływaniu osób z zespołem Downa - Ela, Zosia, Kuba i Grzegorz.

Aktualnie szykują się do Letnich Igrzysk Europejskich VIRTUS, Kraków 2022 oraz mistrzostw świata osób z zespołem Downa w pływaniu: 10th Down Syndrome World Swimming Championships, które odbędą się w Portugalii.

Niedawno wrócili ze zgrupowania sportowego w Niechorzu, a jutro wyruszają na kolejny obóz pływacki. Będą szlifować formę na 25m basenie w ośrodku Perła Południe w Rytrze.

Razem ze swoim trenerem Bartłomiejem Kuziarą bardzo poważnie podchodzą do przygotowań. Nawet wakacje podporządkowują treningom. Pewnie niewielu z Was wie, że wszystkie koszty wyjazdu pokrywają samodzielnie, licząc na wsparcie przychylnych osób. Koszty są wysokie, to ok 10.000 - 12.000 zł na zawodnika i opiekuna.

Cały czas szukamy stałego sponsora, ale … no właśnie nadal go nie mamy. Otrzymaliśmy już wsparcie od dwóch wspaniałych Firm, które doceniły zaangażowanie i pracę naszych zawodników i za które jesteśmy bardzo wdzięczni. Wciąż jednak potrzebujemy pomocy w pokryciu kosztów przygotowań i udziału w zawodach naszego teamu.

Jeśli Twoja Firma ceni takie wartości jak praca, konsekwencja w dążeniu do celów i ciągły rozwój, zapraszamy do współpracy! Zostań Sponsorem lub Darczyńcą i wesprzyj wyjazd naszych pływaków na igrzyska europejskie o mistrzostwa świata.

Skontaktuj się z nami lub wpłać darowiznę na rachunek Fundacji SONI: 30160014621876196330000001, wskazując w tytule: Darowizna na MŚ i igrzyska.