Zapraszamy na zajęcia sportowe BJJ - brazylijskie jiu-jitsu!

W sobotę 16 lutego 2019 r. o g. 14.15 zapraszamy dzieci i młodzież z niepełnosprawnością intelektualną na BJJ - brazylijskie jiu-jitsu! Zajęcia pokazowe, wraz z trenerami poprowadzi nasz kolega Adam, trenujący BJJ już od wielu lat. W zajęciach mogą wziąć udział osoby o różnym stopniu sprawności ruchowej, dyscypliny i posłuszeństwa, także rodzicetongue-out

Czas trwania zajęć: 90 minut.
Przebieg: rozgrzewka na bazie BJJ, demonstracja wybranych technik, ćwiczenia w parach.
Zajęcia odbywają się na macie, na którą wchodzi się boso.
Prowadzący: Grzegorz (trener, czarny pas BJJ) oraz Adam Wiśniewski (biały pas BJJ) i Daniel Wiśniewski (niebieski pas BJJ).
Na zajęciach swoich sił mogą spróbować także rodzice. Wymagany strój sportowy (krótkie, luźne spodenki, koszulka z krótkim rękawem), klapki oraz mydło i ręcznik (gdyby ktoś po zajęciach chciał się umyć) oraz duża dawka dobrego humoru.

Akademia Gorila mieści się przy ul. Kopernika 36/40 w budynku OPZZ "Solidarność" na piętrze -1 (w podziemiu), obok szpitala dziecięcego. Można dojechać autobusem (metro Nowy Świat). Dla zmotoryzowanych - parking przed budynkiem.

Wszelkich dodatkowych informacji udziela Marta Wiśniewska, t. 509 010 268 lub Messenger.

Do zobaczenia!