Stroje reprezentacyjne obowiązujące na Igrzyskach Europy osób z zespołem Downa, Ferrara 2021

Na Igrzyskach Europy osób z zespołem Downa Ferrara 2021: SUDS Open Euro Trigames 2021 for Athletes with Down Syndrome (4-11 października 2021), członków reprezentacji Polski będą obowiązywać oficjalne stroje reprezentacyjne, bez dodatkowego brandingu. Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami i zgłaszanie zapotrzebowania (do 27.06.2021).

Kobiety - bluza, spodnie, białe polo

Mężczyźni - bluza, spodnie, białe polo

Startówki (lekka atletyka, tenis stołowy) - top/ koszulka, spodenki

Trenerów i opiekunów obowiązują białe koszulki polo z załączonej oferty oraz czerwony dół z załączonej oferty (lub inny bez brandingu).

Fundacja uzyskała specjalną ofertę na w/w stroje. Prosimy o składanie zamówień drogą mejlową na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. oraz dokonywanie wpłat na rachunek fundacji: 30160014621876196330000001 do dnia 27.06.2021r.

UWAGA! w tytule przelewu prosimy wpisywać tylko "DAROWIZNA". Przelewy z innym tytułem będą zawracane na rachunek wpłacającego, a zamówienia nie zostaną przyjęte.

Zamówienia będą realizowane w kolejności zgłoszeń, do wyczerpania zapasów. Producent posiada ograniczoną ilość strojów reprezentacyjnych.

Pływaków (na basenie) obowiązywać będą stroje ARENA: białe lub czerowne polo (ARENA) i czerwone spodenki (ARENA) oraz startówki (prosimy zamawiać bezpośrednio w sklepie):

Kobiety

Mężczyźni